Tuotteet

 

Duetto-Collection

 

Duetto-pöytä on Mivalli Designin ensimmäinen osa huonekalusarjaa. Duetto-pöydän Nordic edition on valmistettu kolmesta osasta - suomalaisesta koivurungosta, pohjapeilitasosta sekä lasisesta pöytätasosta. Nämä kolme materiaalia yhdessä tekevät lumoavan tyylikkään sohvapöydän.

Duetto-sohvapöytä on modernin skandinaavinen sekä yksinkertaisen tyylikäs. Pohjatasopeili heijastaa kauniisti valoa, ja taso tekee siitä myös käytännöllisen säilytyselementin. Duetto-pöytä on suomalaista suunnittelua sekä Suomessa valmistettu.

 

 

Duetto-pöydän mitat: 60 cm x 55 cm x 45 cm

 

Aqua-Collection

 

Mivallin Aqua-sarjan tuikkualustat ovat modernia suomalaista muotoilua parhaimmillaan. Nämä käsin kiillotetut kristalliluomukset tuovat kotiin eleganssia sekä tunnelmaa.

Aqua-tuikkuja on saatavilla viitenä kauniina värinä - mystisestä mustasta hempeään vaaleaan rosaan. Aqua on upea yksityiskohta sisustuksessa sekä ihana lahjaidea.

 

 

Tuotetiedot: koko 13cm x 13cm x 3.5cm.

 

Värivaihtoehdot: kirkas, merensininen, musta, hento roosa, vihreä

 

Arctik-Collection

 

Arctik-kynttilänjalat ovat pelkistettyä suomalaista muotoilua. Nämä modernit ja arvokkuutta huokuvat kynttilänjalat ovat valmistettu laadukkaasta kristallista ja ne ovat käsin kiillotetut.

 

Arctik-sarja sai nimensä jään kaltaisesta olemuksestaan.

 

 

 

Tuotetiedot:

 

Iso - 20cm x 4,5cm x 4,5cm

 

Pieni - 13cm x 4,5cm x 4,5 cm

 

Värivaihtoehdot: kirkas, musta

 

 

Frosted-Collection

 

Tyylikäs Frosted-lasisarja sai inspiraationsa Suomen Lapin kylmistä pakkasista. Lasien huurre-efekti saa juomat näyttämään vastustamattomilta ja tuo kattauksiin persoonallisuutta sekä eleganssia.

 

Frosted-Viinilasi

 

Frosted-Kuohuviinilasi

 

Frosted-sarjan lasit myydään 6 lasin erissä.

 

 

 

 

Powered by Aava 3